Η φιλοσοφία μας

Οργάνωση - Εξατομίκευση - Νέες τεχνολογίες

Στα φροντιστήρια ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ βαδίζουμε με γνώμονα το τρίπτυχο ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Οργάνωση

Φροντίζουμε, με την έναρξη της σχολικής περιόδου, να έχουμε προγραμματίσει οτιδήποτε αφορά τη σωστή λειτουργία των φροντιστηρίων μας.

Σε συνεργασία με το έμπειρο εκπαιδευτικό δυναμικό μας, οργανώνεται η χρονική εξέλιξη διδασκαλίας της ύλης κάθε μαθήματος, ετοιμάζεται το πρόγραμμα διαγωνισμάτων όλης της περιόδου, καθορίζονται οι ημέρες ενημέρωσης των γονέων, τυπώνονται τα νέα μας βοηθήματα που θα μοιραστούν στους μαθητές μας.

Θεωρούμε πως ο σωστός προγραμματισμός και οργάνωση θα βοηθήσει εκπαιδευτικούς και μαθητές να έχουν μια καλή και αποδοτική χρονιά.

Εξατομίκευση

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, έχοντας το δικό του ρυθμό μάθησης και τις προσωπικές του εκπαιδευτικές ανάγκες. Μέλημά μας είναι να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε παιδί ξεχωριστά, φροντίζοντας να καλύπτουμε απορίες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στα διάφορα μαθήματα, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους αντίστοιχους καθηγητές. Επιπλέον, αν κριθεί απαραίτητο, δίνεται επιπλέον υλικό, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν κενά προηγούμενων ετών.

Συστηματικά, γίνονται συζητήσεις μεταξύ διεύθυνσης και εκπαιδευτικών, για κάθε μαθητή προσωπικά, σε ότι έχει να κάνει με το ρυθμό αφομοίωσης, το χαρακτήρα και την ψυχολογία του, ώστε να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος προσέγγισής του.

Κάθε παιδί έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και μέσα από την παρατήρηση με υπολογισμό τους μπορούμε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Νέες τεχνολογίες

Το τρίτο μέρος της φιλοσοφίας μας είναι η ουσιαστική χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.

Στα φροντιστήρια ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ τα μαθήματα γίνονται σε διαδραστικούς πινακες, με τη βοήθεια των οποίων αυξάνεται η προσοχή και το ενδιαφέρον των μαθητών, κερδίζεται χρόνος καθαρής και ουσιαστικής διδασκαλίας, χρησιμοποιούνται πηγές του διαδικτύου αλλά και επιστημονικά προγράμματα. (Για τα πλεονεκτήματα της χρήσης του διαδραστικού πίνακα στην εκπαίδευση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ)

Ένα άλλο καινοτόμο στοιχείο που έχουμε προσθέσει, είναι η καθημερινή και σταθερή συνεργασία φροντιστηρίου, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα edu4schools.

To edu4schools δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας, κάθε στιγμή, μεταξύ καθηγητών και μαθητών, ανταλλάσσοντας απόψεις και υλικό, ή επιλύοντας απορίες. Επίσης μέσα από την πλατφόρμα οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται κάθε στιγμή για την πορεία φοίτησης του παιδιού τους, βλέποντας παρατηρήσεις και σχόλια των καθηγητών του, βαθμούς διαγωνισμάτων, απουσίες κλπ. (Για τις δυνατότητες που παρέχει το edu4schools μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών μας αποτελεί επιπλέον, το υπερσύγχρονο και πλήρως ενημερωμένο site των φροντιστηρίων ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ, αλλά και η Βάση Μαθηματικού Υλικού askisiologio.gr, μία από τις μεγαλύτερες βάσεις στην Ελλάδα, με πάνω από 1800 εγγεγραμμένα μέλη.

 

Read 9910 times

Φροντιστηριo ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ

Με οργάνωση και μεθοδικότητα σε οδηγούμε στην επιτυχία! Τίποτα στην τύχη! 

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

  • ​​askisiologio.gr
  • ask4math
  • askisiologio.edu.gr

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

​​lisari.blogspot.gr www.mathsteki.gr esnew

Στοιχεια επικοινωνιας

Λαγκαδίκια                                                          Τηλ 2: 2393 023043                                          Email: askisiologio(AT)gmail.com                    web: askisiologio.edu.gr    

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details… X