Κανονισμός φροντιστηρίων

Ο κανονισμός λειτουργίας των φροντιστηρίων μας αποτελεί μια συμφωνία συμπεριφορών και κανόνων μεταξύ διοίκησης, εκπειδευτικών, γονέων και μαθητών με μοναδικό στόχο την βέβαιη πορεία προς την επιτυχία...


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Στο φροντιστήριο "ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ" φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης κρατώντας παράλληλα το κόστος σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε:

α) Τμήματα 3-7 μαθητών

Τα τμήματα είναι ομοιογενή με μέγιστο αριθμό μαθητών τους 7Κάθε μαθητής εντάσσεται σε τμήμα λαμβάνοντας υπόψιν τη βαθμολογία της προηγούμενης τάξης, αλλά και με βάση ειδικά "διαγνωστικά" τεστ στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

β) Διμελή αυτόνομα group

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αυτόνομα διμελή group με κάποιον συμμαθητή σας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Η ενημέρωση γονέων-κηδεμόνων για την πορεία φοίτησης του παιδιού τους γίνεται ως εξής:

α) Μέσα από την Online πλατφόρμα μας edu4schools.

Οποιαδήποτε μέρα και ώρα, κάνοντας χρήση προσωπικού κωδικού που σας δίνεται με την εγγραφή, ο γονέας μπορεί να ενημερωθεί για την πορεία φοίτησης του παιδιού του, διαβάζοντας τις παρατηρήσεις και τα σχόλια που γράφουν οι καθηγητές του, αλλά και βλέποντας τους βαθμούς διαγωνισμάτων και τεστ που έχει γράψει.

β) Στις 2 προγραμματισμένες ενημερώσεις γονέων, που πραγματοποιούνται στο χώρο του φροντιστηρίου, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

γ) Μέσο τηλεφωνικής επικοινωνίας, μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για αναλυτική συζήτηση.

δ) Μέσα από προγραμματισμένες επισκέψεις στο χώρο του φροντιστηρίου, για μια πλήρη και λεπτομερή κουβέντα με τους υπεύθυνους καθηγητές.

Θεωρούμε αναγκαία την τακτική επικοινωνία των γονέων με τους καθηγητές και τη διεύθυνση του φροντιστηρίου, γιατί αυτό αποδεδειγμένα συμβάλει στην ψυχολογική και εκπαιδευτική στήριξη και υποβοήθηση των μαθητών.


ΟΕΦΕ
Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

Το φροντιστήριο "ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ" αποτελεί ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ).

Αυτή η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στους μαθητές μας να συμμετέχουν σε γραπτές πανελλήνιες εξετάσεις (στα πρότυπα των Πανελλαδικών) τον μήνα Απρίλιο.

Μ' αυτόν τον τρόπο μπορούν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, αλλά και να ζήσουν την διαδικασία των εξετάσεων, ώστε να έχουν την εμπειρία και να είναι ψυχικά προετοιμασμένοι.

 


 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Στην αρχή κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς, η ομάδα καθηγητών με τη διεύθυνση του φροντιστηρίου, οργανώνουν το ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων, το οποίο δίνεται σε γονείς και μαθητές στην αρχή της χρονιάς.

Η συμμετοχή στα διαγωνίσματα είναι υποχρεωτική και επιβεβλημένη, αφενός γιατί οι μαθητές αποκτούν εμπειρία στην γραπτή δοκιμασία και αφετέρου γιατί αξιολογείται η εκπαιδευτική τους πορεία και φοίτηση.

Οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου οφείλουν να διορθώνουν τα γραπτά εντός 7 ημερών και να τα δίνουν στους μαθητές, ταυτόχρονα με την παρουσίαση των ενδεδειγμένων λύσεων και απαντήσεων.


ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Τα δίδακτρα χωρίζονται σε μηνιαίες δόσεις και κάθε δόση καταβάλλεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Το φροντιστήριο "ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ" έχοντας επίγνωση των σημερινών, δύσκολων συνθηκών, έχει προσαρμόσει το ύψος των διδάκτρων σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, καθιστώντας το ως το οικονομικότερο!

Παράλληλα, έχουμε διατηρήσει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε πολύ υψηλά στάνταρ!


ΦΟΙΤΗΣΗ

Η παρακολούθηση  όλων των μαθημάτων του προγράμματος θεωρείται υποχρεωτική για κάθε μαθητή.

Σε περίπτωση αιτιολογημένης απουσίας, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωσή μας. Σε αντίθετη περίπτωση ο μαθητής αναζητείται από τη γραμματεία στα τηλέφωνα που έχουν δηλωθεί, στο πρώτο δεκάλεπτο της διδακτικής ώρας.

Θεωρούμε πως η επιμέλεια, η οργάνωση και ο σωστός προγραμματισμός από όλους μας, είναι το κλειδί για την επιτυχία!


ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Οι μαθητές οφείλουν να είναι συνεπείς στο ωράριο των μαθημάτων. Εάν κάποιος μαθητής καθυστερήσει αδικαιολόγητα και επαναλαμβανόμενα, ο καθηγητής έχει το δικαίωμα, να μην του επιτρέψει την είσοδό του στην αίθουσα.

Παράλληλα ενημερώνεται ο γονέας-κηδεμόνας για την συστηματική καθυστέρηση.


 ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Το ωράριο που καθορίζεται στην αρχή του εκπαιδευτικού έτους τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα.

Για κάθε δικαιολογημένη απουσία ο γονέας-κηδεμόνας οφείλει να ενημερώσει τη γραμματεία του φροντιστηρίου.

Σε άλλη περίπτωση η γραμματεία επικοινωνεί με τον γονέα στο πρώτο δεκάλεπτο της διδακτικής ώρας από την οποία απουσιάζει ο μαθητής.

Άμεσα ο μαθητής οφείλει να ζητήσει τηλεφωνικά, από τον υπεύθυνο καθηγητή, την ύλη η οποία παρουσιάστηκε κατά την απουσία του και να είναι προετοιμασμένος στην επόμενη διδακτική ώρα του συγκεκριμένου μαθήματος.


ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς δίνεται σε κάθε γονέα-κηδεμόνα ενημερωτικός φάκελος ο οποίος περιέχει:

α) Τον κανονισμό του φροντιστηρίου

β) Το ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων

γ) Τους προσωπικούς κωδικούς του μαθητή, για την πλατφόρμα του edu4schools

δ) Έντυπο με τις επίσημες αργίες του φροντιστηρίου

Read 9844 times

Φροντιστηριo ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ

Με οργάνωση και μεθοδικότητα σε οδηγούμε στην επιτυχία! Τίποτα στην τύχη! 

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

  • ​​askisiologio.gr
  • ask4math
  • askisiologio.edu.gr

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

​​lisari.blogspot.gr www.mathsteki.gr esnew

Στοιχεια επικοινωνιας

Λαγκαδίκια                                                          Τηλ 2: 2393 023043                                          Email: askisiologio(AT)gmail.com                    web: askisiologio.edu.gr    

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details… X